• loom sustainable

Les millors tecnologies aplicades als Esdeveniments Sostenibles

Actualizado: 5 de dic de 2019

Recentment ha arribat a les nostres mans un estudi de Mice in the Cloud sobre les Tecnologies Aplicades a Esdeveniments d’Empresa. Des de Loom estem molt interessats en les noves tecnologies com a complement als esdeveniments i ens agrada introduir el terme Smart Eventsper aquells esdeveniments que són sotenibles i a més es recolzen en les noves tecnologies per ser-ho.

Les noves tecnologies estan cada vegada més presents en la nostra vida quotidiana i per tant el mateix ocorre al món dels esdeveniments. Coneixem ja diverses apps que gestionen esdeveniments. Aquestes aplicacions es posicionen com a eines imprescindibles en el càlcul del ROI, ja que poden quantificar interaccions, descàrregues de documentació, elaborar enquestes de satisfacció o de producte, etc.

Tampoc podem oblidar el paper de les xarxes socials en la comunicació i difusió de l’esdeveniment. Especialment a Twitter és molt important crear un bon hashtag de l’esdeveniment i donar-ho a conèixer setmanes abans de l’esdeveniment per crear expectació. Així mateix, el dia o dies de l’esdeveniment s’ha d’animar als assistents a participar activament a les xarxes socials creant contingut amb l’etiqueta de l’esdeveniment. Per visualitzar els comentaris i tuits dels assistents en directe durant l’esdeveniment i així donar protagonisme a les intervencions és molt recomanable utilitzar un backchannel.


Smart Events Smart City App calculo del ROI

A continuació anomenem algunes de les eines on-line i tecnologies orientades als esdeveniments que pensem que poden ser més útils:

Sponsormyevent: permet trobar un patrocinador per al finançament de l’esdeveniment.Opportunity Datis: és una eina desenvolupada per Meliá Hotels International que ajuda a trobar un espai adequat a les necessitats de l’esdeveniment.Eventioz: és una plataforma per promocionar, vendre entrades i administrar inscripcions de forma senzilla.Ticketea: els usuaris poden fer la inscripció i comprar l’entrada i l’organitzador pot tenir la informació actualitzada dels formularis de registre i de l’evolució de les vendes.EventBee: permet crear una pàgina web, comunicar, fer el registre dels assistents i avaluar els resultats de l’esdeveniment.CrowdCompass: és una app que permet navegar en diferents esdeveniments, explorar les activitats, contactar amb altres assistents, proposar desafiaments per guanyar premis durant l’esdeveniment, entre altres funcions.Eventmobi: és una app per millorar l’experiència dels assistents a l’esdeveniment, comunicació entre assistents, mapes interactius, involucració del públic, etc.


ipads, iMac, Mac air i smartphone con app para el event app, registration, event analytics, networking, gamification

BLE (Bluetooth Low Energy) i IBeacon, són dos tecnologies que permeten interactuar amb els assistents en un curt radi de distància, l’assistent pot rebre informació de la localització i de com dirigir-se a l’esdeveniment, automatitzar demostracions de producte, etc.PuntoBilë: és una empresa que ofereix carregadors públics per a telèfons mòbils, smartphones, MP3, navegadors, càmeres de fotos, tablets i uns altres. Utilitzen una tecnologia dissenyada i fabricada 100% a Barcelona, amb segells de qualitat europea.

Seguirem explorant i descobrint més tecnologies aplicades als esdeveniments i a la sostenibilitat!

7 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
Contacto

info@loomsostenible.com
 

+34 636 847 038 
+34 606 850 102

C/ Palau nº4

08002 Barcelona

Política de privacidad

© Loom Sustainable Experiences 2016

  • Facebook
  • Twitter

C/ Palau nº4

08002 Barcelona

Política de privacidad

© Loom Sustainable Experiences 2016